Housing markets, consumption and financial liberalisation in the major economies. - Miles, D.
Teoretický model interakcie finančných a bytových trhov. Analýza účinkov finančnej liberalizácie a dopad úverových reštrikcií na bytové trhy - príklad USA a Veľkej Británie. Rozdiely v bytových trhoch vybraných vyspelých krajín. Mikro a makroúroveň bytových trhov.