<Le> financement du logement.
Štúdia o podmienkach financovania bývania vo Francúzsku. Rozdeľovanie finančných prostriedkov a jeho vývoj v r. 1988-1990. Investičný úver. Pomocný sociálny úver a iné úvery. Vývoj nového úveru na bývanie. Náklady na financovanie úverov na bývanie a jeho pomocná stabilita v r. 1991. Vývoj úrokov vo funkcii úveru. (Banque de France. Enquete annuelle sur le logement en France, jún 1992).