Kis és közepes méretü magyarországi vegyesvállalatok menedzselésének, munkaügyi tevékenységének jellemzöi. - Kaucsek, Gy
Úloha zmiešaných podnikov v utváraní trhového hospodárstva. Odvetvová a kapitálová charakteristika zmiešaných podnikov, ich problémy. Kultúra práce. Možnosti technického, technologického a organizačného know-how. Možnosti vzdelávania pracovníkov. Podmienky práce, výkony a odmeňovanie v zmiešaných podnikoch.