Kisvállalkozások szervezete és koordinációja. - Ádám, A.
Charakteristika malého podniku a jeho organizačnej štruktúry. Založenie podniku. Deľba práce v malom. Úloha tradícií v deľbe práce. Viacdimenzionálna štruktúra. Centralizovaný rozhodovací systém a motivácia jeho zmeny. Nástroje koordinácie. Konfigurácia malého podniku.