<La> experiencia de Espana en el financiamiento del desarrollo y sus instrumentos institucionales. - Muňiz De Las Cuevas, M.
Progresívna liberalizácia španielskeho finančného systému s cieľom zvýšenia účinnosti ekonomického systému. Úloha štátnej španielskej banky pri smerovaní finančných zdrojov. Úverová politika. Modernizácia štátnej banky. Strategický plán Inštitútu oficiálnych úverov ICO. ICO ako finančný agent španielskej vlády.