Problematika státních záruk za bankovní úvěry a půjček ze státních rozpočtů organizacím. 1. - Zahrádka, O.
Požiadavky na koordináciu poskytovania pôžičiek z rozpočtu a štátnych záruk za úvery na úrovni ministerstiev financií. Nedostatky v súčasnej legislatívnej úprave. Podmienky poskytovania pôžičiek a záruk za úvery v roku 1992.