Průvodce novou daňovou soustavou ČR.
Zákon o daniach z príjmov. K právnej úprave dane z príjmov. Zákon o dani z pridanej hodnoty. K právnej úprave dane z pridanej hodnoty. Vysvetlivky k vyplneniu priznania k dani z pridanej hodnoty. Zákon o spotrebných daniach. Zákon o rezervách pre zistenie základu dane z príjmu. K zákonu o rezervách. Zákon o správe daní a poplatkov.