<Das> schwedische Bankwesen. - Törnquist, L.
Vplyv deregulácie na úverových trhoch na zvýšenie konkurencie. Bilancia bánk a podporovanie vkladov vo švédskych korunách a v zahraničných menách. Bankový zákon. Miesto finančných spoločností na finančnom trhu. Špeciálne úverové ústavy. Straty v úverovej činnosti. Zabezpečovanie platobného styku. Aktíva bánk a ich bilančné sumy k 31.12.1991.