<Der> dänische Finanzsektor. - Preus, P.
Inštitucionálna štruktúra finančného sektora v Dánsku. Charakteristika činností a cieľov bánk a sporiteľní, ústavov pre poskytovanie vecných úverov a poisťovacích spoločností. Skutočná situácia posledných 5 rokov v peňažných ústavoch, ústavoch pre vecné úverovanie, poisťovniach a finančných koncernoch. Vysoký stupeň automatizácie činností.