GiroCredit erweiter ihr Geschäftsfeld. - Kaspar, H.
Činnosť akciovej spoločnosti rakúskych bánk GiroCredit AG. Sieť filiálok a pobočiek v Rakúsku. Angažovanosť GiroCredit-u u veľkých podnikov a u malých a stredných podnikov. Aktivita GiroCredit-u v Česko-Slovensku, Poľsku a Slovinsku a dcérske spoločnosti v SNŠ.