Cena peněz. Rozhovor s guvernérem SBČS ing. Josefem Tošovským. - Tošovský, J.
Názor ŠBČS na postup ekonomickej reformy. V r. 1993 sa uskutoční veľká privatizácia a vznikne kapitálový trh. Hospodársky pokles sa v ČR neočakáva. Pozitívne zhodnotenie radikálnej transformácie bankovníctva, ktorá sa uskutočnila v r. 1992. Dosiahnutie toho, že úroková miera nebola vzhľadom na výšku inflácie u dlhodobých vkladoch záporná. Vplyv diskontnej sadzby na úrokové miery. Vzťah bánk k platobnej disciplíne podnikov a k bankrotom.