Předpoklady společné měny Diskuse a polemika - Pick, Miloš
Skrátená verzia príspevku predneseného na medzinárodnom kolokviu Politická a ekonomická transformácia v krajinách strednej a východnej Európy. Problematika spoločnej meny "nerovných". Predpoklady, ktoré by umožnili udržať spoločnú menu.