<The> inflation discipline of currency substitution. - Canzoneri, M.B
Analýza potenciálnej úlohy menovej substitúcie (substitúcia meny) ako inflačnej disciplíny pre ES. Britská reakcia na Delorsovu správu o pláne menovej únie. Otázka vplyvu substitúcie meny na pokles inflačnej miery. Substitúcia meny versus mechanizmus výmenných kurzov.