Bewertung von Wandelgenussscheinen. - Gerdes, H.J
Skúsenosti s emisiami zameniteľných prémiových akcií v Nemecku. Výpočet hodnoty zameniteľných prémiových akcií bez konverzného práva k určitému časovému bodu. Výpočet parity konverzie za akcie určitej spoločnosti. Metódy hodnotenia zameniteľných prémiových akcií. Úročenie trhu platieb pre a po zámene. Kúpna cena prémiovej akcie. Charakter prémie a trhová cena akcií.