Las perspectivas de los mercados financieros en América Latina y el Caribe. - Quijano, C.N
Podstata ekonomickej a sociálnej transformácie LA - ekonomické výsledky posledných rokov. Bankové systémy. Obchodné a colné reformy. Redukcia zahraničnej zadlženosti. Krátkodobé a dlhodobé perspektívy finančných trhov.