gazdasági növekedés külgazdasági összefüggései. - Kádár, B.
Prednáška autora na vedeckom seminári. Pohľad na perspektívy maďarskej ekonomiky z historického a medzinárodného hľadiska. Slabé výsledky v ekonomickej reforme sú spôsobené úpadkom výroby, nesolventnosťou podnikov a jednotlivcov a málo razantným vpádom zahraničného kapitálu, bez ktorého oživenie maďarskej ekonomiky bude trvať niekoľko desaťročí.