Desafíos y tareas del desarrollo en Chile. - Sunkel, O.
Analýza ekonomického a sociálneho vývoja v Chile v uplynulých 2 rokoch a vyhliadky na 90. roky. Nutnosť znovudobytia pozícií na svetových trhoch a zvýšenia podielu na svetovom obchode. Stanovenie dynamiky trvalej štruktúrnej transformácie ekonomiky. Hospodárska a sociálna politika. Štátne reformy.