Jaká je a jaká bude naše ekonomika. Makroekonomické a sociální aspekty transformace. - Janáček, Kamil
Hlavné závery zo štúdie vypracovanej v EÚ ČSAV a v ŠBČS nazvanej Makroekonomická a sociálna analýza: podzim 1992. Štúdia spája ekonomické a sociálne hľadiská, prináša detailný rozbor stavu čs. ekonomiky a prognózu vývoja pre rok 1993.