Nacional'nyj ekonomičeskij uspech: uroki zarubežnogo opyta. - Kuzin, D.
Vymedzenie pojmu ekonomický úspech a jeho prvky: ekonomický rast, transformácia ekonomiky, konkurencieschopnosť, ekonomická bezpečnosť. Sociokultúrne faktory úspechu. Konfuciánska etika ako základ podnikateľskej etiky východoázijských štátov. Formovanie ideológie ekonomického rastu a rozvoja podnikateľských tradícií na báze národných tradícií. Hospodárske a politické prostredie. Stratégia ekonomického rozvoja.