Německo. Atlas ekonoma. - Hálek, J.
Základné údaje. Hospodárska a politická situácia. Mena. Devízové a zlaté rezervy. Platobná bilancia. Zahraničný obchod. Československo-nemecké obchodné a hospodárske vzťahy.