Ob osnovnych tendencijach social'no-ekonomičeskogo razvitija Rossii.
Stav priemyslovej výroby v Rusku v r. 1992. Pokles ťažby uhlia, plynu, ropy, produkcie čiernej metalurgie a strojárstva. Produkcia agrárneho sektoru. Liberalizácia maloobchodných cien a jej vplyv na príjmy a životnú úroveň obyvateľstva. Veľkoobchodné a spotrebiteľské ceny. Zahranično-ekonomická činnosť.