Wage contracts and business cycle models. - Ambler, S.
Explicitná úloha technológie v modeli podnikového cyklu s nominálnou rigiditou a hodnotenie modifikovaného modelu používajúceho kritériá podobné tým, čo sa bežne používajú pre hodnotenie modelov reálneho hospodárskeho cyklu. Priaznivé hodnotenie štandardných modelov reálneho cyklu.