Makroekonomická politika po rozdelení ČSFR. - Šujan, I.
Nezastupiteľná úloha makroekonomických nástrojov pri transformácii na trhovú ekonomiku a pri rozdelení ČSFR na dva samostatné štáty. Základné úlohy makroekonomickej politiky v 2. fáze ekonomickej reformy. Ekonomické dôsledky rozpadu čs. federácie. Súhrnný negatívny vplyv na HDP v ČR a v SR. špecifické zameranie makroekonomickej politiky v ČR - možnosti revalvácie meny. Špecifické zameranie makroekonomickej politiky v SR - predpoklad ďalšej devalvácie meny.