APRO-Privatizáció. - Réti, Cs.A
Možnosti účasti zamestnancov a manažmentu na privatizácii v Maďarsku. Privatizačný úver. Program zamestnaneckých účastín a privatizácia. Privatizačný lízing. Program manažérskeho vlastníctva. Príprava "privatizačného portfolia".