Converting resources from military to non-military uses. - Brauer, J.
Krátenie US vojenských výdavkov v budúcich 5 rokoch o 3 perc. v reálnom vyjadrení - návrh a z toho plynúca konverzia fyzických a ľudských zdrojov z vojenských na nevojenské účely - ekonomické dôsledky. Variabilita spôsobov využitia zdrojov a skúseností z konverzie týchto zdrojov - dôsledky v oblasti zamestnanosti. "Prokonverzné plánovanie". Aspekty správania sa a zásady konverzie.