Opyt privatizacii v novych federal'nych zemljach Germanii. - Jurygin, O.
Vytvorenie poručenskej rady pre správu východonemeckej ekonomiky. Možné formy správy podnikov v bývalej NDR a privatizácia ako hlavná forma riešenia. Základné kritériá predaja podnikov (počet pracovných miest, modernizácia, rozvoj regiónu). Súčasti koncepcie rozvoja kupovaného podniku a základná dokumentácia k prevodu vlastníctva. Princípy rozdelenia rizika pri kúpe podniku. Možnosť kúpenia podniku jeho pracovníkmi.