Rossijskaja programma privatizacii i perspektivy jeje realizacii. - Vasil'jev, D.
Základné formy privatizácie v Rusku podľa téz Štátneho programu privatizácie. Podmienky realizácie úloh malej privatizácie (možnosť kúpiť prenajaté budovy a pôdu, úverovanie, diferenciácia úľav). Predaj akcií privatizovaných podnikov ako základná forma privatizácie. Konverzia štátneho dlhu na cenné papiere a zahraničný kapitál. Stratégia privatizácie a jej urýchlenie vládou.