Tri programmy privatizacii: kompromissy, poteri i nadeždy. - Babajeva, L.
Tri koncepcie privatizácie v Rusku - od liberálnych ekonómov cez holdingovú formu až ku štátnej koncepcii. Spory o spôsoby realizácie tzv. "sanačnej" privatizácie. Neefektívnosť vlastníctva pracovníkov podľa liberálnych ekonómov. Možnosti rozvoja technológií v holdingovej koncepcii. Riziko straty technologickej úrovne. Problém formovania malých a stredných podnikateľov a nedostatok kapitálu.