Zaostřeno na reformu. Diskutujeme s Jiřím Chlumským, ředitelem Ekonomického ústavu ČSAV. - Chlumský, Jiří
Rozhovor o tom, do akej miery sa realizátorom transformácie podarilo nájsť riešenie medzi štyrmi základnými veličinami - rast ekonomiky, zamestnanosť, minimálna inflácia, vyrovnaná platobná bilancia, či devalvácia dostatočne ochránila ekonomiku a či vytvorila predpoklady pre oživenie a rast ekonomiky, či bola reštriktívna politika úmerná a ktoré sú základné problémy mikroekonomickej transformácie.