Some recent development in non-linear time series modelling, testing and forecasting. - Gooijer, J.G. de
Prehľad najnovších výsledkov v uplatnení nelineárnych modelov časových radov. Výhody a nevýhody viacerých typov modelov a testov nelineárnosti s dôrazom na praktické uplatnenie. Problémy pri prognózovaní na základe nelineárnych modelov. Návod na postup pri modelovaní a prognózovaní.