Poľnohospodárstvo horských a podhorských oblastí z aspektu regionálnych špecifík. - Pauhofová, Iveta
Pri riešení problémov poľnohospodárstva v procese transformácie ekonomiky je nutné spojiť makroekonomický, regionálny a odvetvový pohľad, a to osobitne v horských a podhorských oblastiach Slovenska. Regionálne špecifiká poľnohospodárstva. Ponuková stránka poľnohospodárstva. Vnútroregionálny a mimoregionálny dopyt. Vecné špecifiká poľnohospodárstva v horskej a podhorskej oblasti.