<The> role of large producers in industrial districts: A case study of ligh technology systems houses in Southern California. - Scott, A.J
Návrh celkovej koncepcie priemyselného obvodu. Vzájomne späté predstavy o spoločenskej deľbe práce, vonkajších úsporách a lokalizačných aglomeráciách. Úloha veľkých priemyselných jednotiek pri udržaní rastu a rozvoja priemyselných obvodov. Priemyselný obvod ako dôležitý fenomén v čase a priestore. Zamestnanosť v podnikoch s vyspelými technológiami.