Výkonnost čs. zpracovatelského průmyslu v roce 1991. - Bohatá, M.
Vnútorné a vonkajšie procesy ovplyvňujúce vývoj výkonnosti čs. priemyslu v r. 1991. Najdôležitejšie reformné kroky. Skúmanie ukazovateľov produktivity práce ako podklad k hodnoteniu produkčnej výkonnosti. Rozdiely v odvetvovej štruktúre. Nerovnováha medzi vyplatenými mzdami a produktivitou práce. Analýza exportnej výkonnosti. Prudký nárast exportnej otvorenosti. Porovnanie ČR a SR. Podiel jednotlivých odvetví na exporte.