Consumer demand, "full income", and real wages. - Dowd, K.
Model spotrebiteľského správania sa, v ktorom príjmy a voľný čas sú vybrané simultánne. Systém vyrovnávania spotrebiteľského dopytu, v ktorom spotrebiteľský dopyt je závislý na "plnom príjme", relatívnych cenách a miere reálnych miezd.