Úloha prieskumu trhu v podniku. - Karvaš, J.
Obsah a úlohy prieskumu trhu. Zdroje získavania informácií pre marketingové rozhodnutia. Postup pri prieskume trhu. Jednotlivé etapy: identifikácia problému a stanovenie cieľa prieskumu, základný prieskum trhu, formálny prieskum trhu. Prieskum zameraný na odhad dopytu. Faktory, ovplyvňujúce podiel firmy na trhu.