<Le> marché de l'art contemporain.
Aktéri trhu so súčasným umením - galérie a malé podniky orientované navonok. Rozvoj verejného predaja umeleckých diel. Vývoj predaja súčasných obrazov u Drouota po r. 1970. Trhy súčasných umeleckých diel rozličných druhov. Vývoj ich cien a ich determinantov. Známosť umelcov a ich diel. K cenovému indexu súčasných umeleckých diel. (Développement culturel 1991, č.91).