<La> relación de América Latina con la Comunidad Europea. - Arriola, S.
Analýza možných dôsledkov európskej unifikácie pre hospodársku spoluprácu s LA a Karibikom. Postavenie Európy v zahraničnoobchodných vzťahoch LA. Úsilie LA o nadviazanie užších stykov s ES. Úloha Alide (Asociácia finančných inštitúcií LA pre rozvoj) v nadväzovaní stykov s ES.