Tratado de Libre Comercio entre México, Canadá y Estados Unidos.
Úplné znenie Dohody o voľnom obchode medzi Mexikom, USA a Kanadou s predhovorom mexického prezidenta Carlosa Salinasa de Gortari z 12. augusta 1992.