Principy funkcionirovanija eksportnogo kontrolja v industrial'nych stranach. - Presnjakov, Viktor Jur'jevič
Princípy mnohostrannej kontroly exportu v COCOM. Práva exportnej kontroly v USA. Reexportná kontrola v členských krajinách COCOM. Kontrolné zoznamy COCOM-u, presun od súpisov tovarov zakázaných vyvážať ku súpisu technológií. Export licencií a jeho kontrola. Diferencovaný prístup k jednotlivým štátom.