El endeudamiento externo del sector privado de México, 1971-1991. - Gutiérrez, R.R
Rast zahraničnej zadlženosti Mexika v r. 1971-1991 - celkove, z toho verejný a súkromný sektor - percentuálne podiely. Kríza vyrovnávania dlhu v 80. rokoch. Radikálna zmena situácie od konca 80. rokoch - dynamika splácania dlhu. Splátky úrokov. Ďalšie zlepšenie v r. 1990-1991. Zahraničné rezervy Mexickej banky.