IMF approves billion-dolar credit for Russian federation.
Výkonný výbor Medzinárodného menového fondu schválil poskytnutie úveru vo výške miliardy dolárov Ruskej federácii ako prvej časti päťetapového programu pomoci zo strany MMF. Program vychádzajúci z Memoranda smerov hospodárskej politiky a predložený v marci 1992, je zameraný na inflačné tlaky do konca roka a na posilnenie štruktúrnych reforiem. Výpočet hlavných úloh programu.