Külsö adósságfelhalmozás és az adósságkezelés makroökonomiai problémai Magyarországon. - Oblath, G.
Druhá časť štvordielnej štúdie na tému zadlženosti Maďarska voči zahraničiu. Makroekonomické pohľady na zadlženosť a možnosti jej splatenia. Príliv zahraničného kapitálu do Maďarska. Cenové indexy, ich vývoj od r. 1985. Vnútorné zadlženie a jeho riešenie. Štátne dlhopisy, predaj a kúpa, ich hodnota.