Currency turmoil makes policy coordination even more important.
Výňatky z vyhlásení predstaviteľov MMF na tlačovej konferencii vo Washingtone 21.9.1992 k prebiehajúcim zasadaniam jeho orgánov. Pomalosť oživovania svetovej ekonomiky. Výsledky makroekonomických opatrení v rozvojových krajinách. Mierne zlepšenie v krajinách strednej a východnej Európy a bývalého ZSSR a potreba ďalšej pomoci. Kroky na oživenie ekonomiky a zníženie úrokových sadzieb v Európe. Vysvetlenie "ďalších opatrení", ktoré má vykonať USA v súvislosti s Federálnymi rezervami.