Governors discuss EMS crisis, global outlook, reforms in former socialist economies.
Správa o rokovaní členov Riadiacej rady MMF a Svetovej banky na výročnej schôdzi vo Washingtone v septembri 1992. Stanoviská sa týkajú krízy Európskeho menového systému a dôsledkov pre ďalší postup, možností aktivácie svetovej ekonomiky, plnenie cieľov reforiem vo Východnej Európe, organizácie pomoci a operácií MMF a Svetovej banky, toku zdrojov do rozvojových krajín a formulácie ich politiky, obchodných otázok a životného prostredia.