Recapitulaciones del encuentro.
Závery z XXII. schôdze Generálneho zhromaždenia Alide (Asociácia finančných inštitúcií LA pre rozvoj) v júni 1992 v Madride. Posilnenie a obnovenie spolupráce medzi Európskou rozvojovou bankou a bankami LA a Karibiku. Dôraz na spoluprácu prostredníctvom rozvojových projektov, investícií, obchodu, výmeny technológie a rastu financovania rozvoja.