Tendencii mirovoj i vostočnojevropejskoj ekonomiki. Leto 1992 g.
Analytická informácia skupiny expertov pre výskum konjunktúry a trhov o situácii vo svetovej a východoeurópskej ekonomike. Celkový pokles výroby a značná nezamestnanosť v krajinách východnej Európy. Problémy krajín vzniknutých z bývalej Juhoslávie. Situácia vo vysoko rozvinutých krajinách - spomalenie rastu, depresia, rast nezamestnanosti, výkyvy kurzov. Ekonomický rast v treťom svete. Vývoj svetového trhu.