<The> regional impact of the internal market: A comparative analysis of traditional industrial regions and lagging regions. - Quevit, M.
Priame a nepriame účinky realizácie vnútorného trhu. Chápanie širších súvislostí zmien v globalizácii ekonomiky a techno-industriálnych systémov. Nepriame účinky - technologické zmeny, netechnické úspory z rozsahu výroby a priemyselná kooperácia - na usporiadanie výroby v menej podporovaných regiónoch.