Consumer preferences and willingness to - pay for water - related residences in non-urban settings: A vignete analysis. - Feitelson, E.
Dopyt obyvateľov po bývaní v blízkosti vodných zdrojov. Ochota rôznych skupín obyvateľstva platiť za tieto obydlia a prípadné zrieknutie sa iných atribútov za možnosť použiť vodné zdroje - použitie vignetovej analýzy. Možnosti stimulovania rastu a uvážené zdaňovanie.