Byty, byty, byty. Tržně konformní nájemné. 2. - Křovák, Jiří
Náčrt metodiky zavedenia trhovo konformného a súčasne sociálno spravodlivého riešenia problematiky deregulácie nájomného. Vysvetlenie jedného z pojmov metodiky a to "príspevok na bývanie", cieľov systému príspevkov na bývanie a pojmu "maximálne sociálne nájomné". Výpočet príspevku na bývanie. Štyri motivácie systému príspevkov na bývanie pre používateľov príspevkov. Model HAIS (Housing Allowance and Income Support) - simulačného modelu vyvinutého v The Urban Institute, Washington, D.C.