Lázně v roce nula. Nad současností a perspektivami lázenství. - Složil, J.
Kúpeľná starostlivosť sa stáva od 1. januára 1993 dávkou zdravotného poistenia. Zdravotný poriadok definuje kúpeľnú starostlivosť ako nevyhnutnú súčasť liečebného procesu. Od 1.1.1993 bude kúpeľná starostlivosť poskytovaná v dvoch typoch: komplexná a príspevková kúpeľná starostlivosť. Kúpeľné zariadenia sa transformovali do rôznych foriem súkromného vlastníctva. Založilo sa 20 účastinných spoločností. Charakteristika moravských kúpeľov.